Siirry suoraan sisältöön

Hae yrityslainaa meidän kauttamme

Oletko sinäkin etsimässä yritykselle tarjottavaa lainaa? Tiedätkö sinä jo, millainen yrityksille tarjottava laina on? Yrityslaina on niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille tarjottava laina, jota voi hakea moneen eri käyttötarkoitukseen. Yrityslainaa voi hakea esimerkiksi yrityksen perustamiseen, yrityksessä tarvittavien välineiden hankkimiseen kuin vaikka yrityksen vuokrakuluihin. Yrityslaina voi olla myös pienempi laina, jolla paikataan vaikka väliaikaista kassavajetta. Jokaisella yrityksellä nimittäin tulee olemaan vaiheita, jolloin kassassa on vähemmän rahaa, vaikka sitä mahdollisesti tarvitaankin. Yrityslaina on siis todella monipuolinen laina ja se palvelee aivan kaikkia yrittäjiä niin toiminimiyrittäjistä osakeyhtiöihin asti. Sinällään yrityksille tarjottava laina ei eroa tavallisille kuluttajille tarjottavasta lainasta. Monesti yrityksille haettava laina vaan voi olla rahamäärältään suurempi kuin normaalien lainojen kohdalla. Meidän kauttamme voit hakea yrityslainaa. Se on todella helppoa, sillä hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Tuolla muutaman minuutin työllä sinä pystyt saamaan markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset. Tutustutaan siis seuraavaksi siihen, miten lainaa voi hakea.

Yrityslainaa 2024


1000 – 200 000 €

5000 – 350 000 €

2000 – 3 000 000 €
Vertaile yrityslainat

Kuka voi hakea lainaa yritykselle?

Yrityslainaa voivat hakea aivan kaikki yrittäjät ja yritykset. Jos sinä olet aloitteleva yrittäjä, voit hakea lainaa uuden yrityksen tarpeisiin. Yrityksen perustaminen vaatii runsaasti pääomaa, joten lainaan turvautuminen on tavallista. Yritys ei välttämättä myöskään ala tuottamaan välittömästi, joten senkin vuoksi yrityksen kulut on pystyttävä maksamaan myös silloin, kun kassaan ei tule tuloja. Yrityksille myönnettävän lainan kohdalla pätee kuitenkin sama kuin yksityisille tarkoitettujen lainojen kohdalla. Esimerkiksi toiminimiyrittäjän luottotietojen on oltava kunnossa. Jos luottotiedoissa on merkintöjä, eivät luotonantajat todennäköisesti lähde myöntämään lainaa. Toki poikkeuksiakin on ja sen vuoksi on tärkeää kartoittaa eri vaihtoehtoja. Onneksi sen voi tehdä helposti meidän avullamme. Lainaa varten ei välttämättä tarvitse edes vakuuksia. Monesti varsinkin pienemmät lainat saa ilman vakuuksia, mikä helpottaa lainanhakijaa huomattavasti. Suomessa lainaa hakevan yrityksen toimipaikan tulee olla Suomessa. Sen lisäksi yrityksen tulee löytyä kaupparekisteristä. Kun nämä seikat ovat kunnossa, on lainan hakeminen mahdollista. Toki on hyvä muistaa, että uudella yrityksellä ei vielä ole kunnollista luottoluokitusta. Monet luotonantajat tarkistavat yrityksen luottoluokituksen. Uudellen yritykselle tarjottavat lainat voivat olla pienempiä kuin jo pidempään toiminnassa olleille yrityksille myönnettävät lainat.

Näin haet lainaa – täytä vain yksi hakemus

Me olemme tehneet lainan hakemisen todella helpoksi, sillä haluamme säästää asiakkaan aikaa. Sinun ei tarvitse enää nähdä niin valtavasti vaivaa lainan hakemisen vuoksi. Sinun ei tarvitse enää käydä läpi jokaista pankkia ja rahoituslaitosta, vaan voit tutustua kaikkiin luotonantajiin meidän avullamme. Voit hakea lainaa meidän verkkosivujemme kautta. Sinä täytät vain hakemuksen, johon merkitset, kuinka paljon lainaa yritys tarvitsee. Sen lisäksi sinun täytyy täyttää vain omat henkilötietosi ja tunnistautua verkkopankkitunnusten avulla. Huomioi, että hakeaksesi lainaa sinulla täytyy olla valtuudet toimia yrityksen nimissä. Tämä nimenkirjoitusoikeus tai allekirjoitusoikeus myönnetään ainakin yrityksen omistajille, mutta monesti myös muilla työntekijöillä on tällaiset oikeudet. Jos yritys on kokonaan sinun omasi, sinulla on tietysti allekirjoitusoikeus. Jos taas yrityksessä on useampia omistajia, tulee allekirjoitukseen oikeutetun hakea lainaa. Allekirjoitusoikeus tarkistetaan tietysti lainan hakemisen yhteydessä, joten varaudu siihen. Meiltä lainaa hakiessasi saat parhaimmat mahdolliset lainatarjoukset useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä jopa saman päivän aikana. Tutustu lainatarjouksiin huolella ja valitse sieltä joukosta yrityksesi tarpeisiin sopivin. Sinun kannattaa kuitenkin odottaa päivä tai kaksi ennen kuin teet lopullisen päätöksen, sillä joillakin pankeilla ja rahoituslaitoksilla voi kestää jopa parikin vuorokautta tarjouksen antamisessa. Älä siis kiirehdi, sillä kyseessä on kuitenkin suuri ja merkittävä asia. Mitä suurempi laina on kyseessä, sitä enemmän säästöä vertailu voi tuoda. Parhaimmillaan säästöt voivat olla jopa tuhansien eurojen suuruisia, joten jokainen ymmärtää, kuinka tärkeästä asiasta lainan vertailussa on kyse. Älä siis missään nimessä tee päätöstä hätiköiden!

Tutustu yrityslainalaskuriin – se auttaa löytämään yrityksen tarpeisiin sopivan lainan

Yrityslaina laskuri auttaa yrittäjää hahmottamaan, minkä kokoinen laina on paras yrityksen tarpeisiin. Laskuri auttaa myös selvittämään, kuinka paljon maksettavaa minkäkin kokoisesta lainasta seuraa. Laina täytyy mitoittaa sen mukaan, että kuukausittainen maksuerä ei kasva liian suureksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yrityslaina laskuri on aina vain suuntaa antava ja vasta lopullisesti lainatarjouksesta selviää, kuinka paljon laina tulee kokonaisuudessaan kustantamaan. Todellinen vuosikorko onkin tärkein asia lainaa haettaessa. Laskurin avulla on myös mahdollista selvittää, paljonko laina tulee loppujen lopuksi maksamaan. Kun lainasummaan lisätään vielä kaikki korot ja kulut, voi summa nousta äkkiä hyvinkin suureksi. Sinun on siis syytä tarkastella lainaa monelta eri kantilta, jotta pystyt näkemään, kuinka paljon se tuleekaan maksamaan. Tutki siis eri vaihtoehtoja laskurin avulla ennen kuin jätät lainahakemuksen. Voit ehkä päätyä hakemaan pienempää summaa kuin mitä ensin ajattelitkaan.

Millainen on paras ja edullisin yrityslaina?

Monet lainanhakijat voivat kiinnittää huomiota ainoastaan viitekorkoon. Ihmiset voivat ajatella helposti, että mitä alhaisempi viitekorko on, sitä edullisempi laina on. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kun vertaillaan lainan edullisuutta, tulee silloin kiinnittää huomiota todellisiin kustannuksiin tai toiselta nimeltään todelliseen vuosikorkoon, mihin on laskettu kaikki ne kulut, joita lainan ottamisesta aiheutuu. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan siis niin korot, kuukausimaksut kuin mahdollinen avausmaksukin. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi laina on. Kiinnitä siis huomiota kaikkiin kuluihin pelkän viitekoron sijasta. Toisaalta välttämättä kustannuksetkaan eivät aina kerro siitä, mikä on paras laina juuri sinulle. Jotkut pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainoja alhaisemmilla kuukausierillä tai vaikka pidemmällä laina-ajalla. Joskus yrityksen tarve voi olla sellainen, että alussa lainaa halutaan maksaa vähemmän. Silloin kannattaa valita sellainen luotonantaja, joka sallii tämän. Monet luotonantajat mahdollistavat myös joko yksi tai kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Koska luotonantajat eroavat toisistaan niin korkojen kuin muidenkin ehtojen mukaan, on lainatarjouksiin syytä tutustua huolella. Meidän palvelumme avulla tarjouksien vertaileminen on todella helppoa, sillä kun olet saanut kaikki tarjoukset, pystyt tutkimaan niiden hyviä ja huonoja puolia. Hyödynnä siis palvelumme ja löydä omalle yrityksellesi sopivin laina. Voit saada sen jo tänään!