Siirry suoraan sisältöön

Voiko luottotiedoton saada asuntolainaa?

Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joiden vuoksi raha-asiat menevät pieleen. Se ei aina edes ole omaa syytä, vaan esimerkiksi työttömyys voi tulla kuin puun takaa. Tällöin luottotietoihin voi tulla maksuhäiriömerkintä. Se vaikuttaa lähes aina negatiivisesti lainan saamiseen kuin moneen muuhunkin asiaan elämässä. Niin pieniä lainoja kuin asuntolainaakin on melkein mahdotonta saada, jos luottotiedot eivät ole täysin puhtaat. On kuitenkin syytä huomioida, että vaikka perinteiset pankit ja useat rahoituslaitokset eivät luottoa myöntäisikään, olemassa on kuitenkin myös sellaisia luotonantajia, jotka ymmärtävät ihmisten erilaiset elämäntilanteet. Osa luotonantajista nimittäin myöntää asuntolainaa luottotiedottomalle. Toki asuntolaina luottotiedottomalle vaatii aina enemmän dokumentteja sekä keskusteluja luotonantajan kanssa. Yleensä sinun täytyy myös maksaa suurempi käsiraha tai sinulla täytyy olla takaajia tai vakuutta enemmän niin sanotusti tavalliseen asuntolainaan verrattuna. Luottotietojen menettämisen vuoksi ei kuitenkaan kannata heittää haaveita Omasta asunnosta nurkkaan, sillä asuntolaina luottotiedottomalle on mahdollinen saada.

Asuntolaina ilman luottotietoja


30 000 – 1 000 000 €
Yksilöllinen
1 – 40 vuotta

10 000 – 500 000 €
4,68 – 20 %
1 – 30 vuotta
Asuntolaina luottotiedottomalle

Hae asuntolaina luottotiedottomalle meiltä Pynta.fi:stä

Pynta.fi uttaa sinua, joka olet menettänyt luottotietosi. Jos sinulla on mielessä kiinnostava asunto, tule hakemaan asuntolainaa meiltä. Me kilpailutamme useat eri pankit ja rahoituslaitokset, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parhaimman mahdollisen asuntolainan. Luottotiedottomuus ei ole ehdoton ei kaikille rahoituslaitoksille, joten älä jätä hakematta lainaa vain sen takia, että et usko saavasi lainatarjousta. Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja tuolla vähäisellä työmäärällä sinä pystyt selvittämään, mitkä rahoituslaitokset ja pankit ovat valmiita myöntämään lainaa juuri sinulle ja millä ehdoilla. Kun puhutaan luottotiedottomalle myönnettävästä lainasta, kannattaa lainan ehdot lukea tarkkaan. On hyvin yleistä, että luottotiedottomalta vaaditaan vakuuksia tai takaajia. Jos sellaiset kuitenkin löytyvät, ei lainansaannin kanssa pitäisi olla ongelmia. Luottotietojen menetys ei siis automaattisesti tarkoita sitä, että sinä et pystyisi ostamaan asuntoa. Se tekee sen hieman haastavammaksi, mutta onneksi me olemme täällä auttamassa sinua.

Asuntolaina luottotiedottomalle – näitä tietoja tarvitset

Kun tavoitteena on hakea lainaa ilman luottotietoja, se alkaa hakemuksen täyttämisellä. Hakemuksessa tarvitaan hakijan henkilötiedot nimestä, osoitteesta, puhelinnumerosta ja sähköpostiosoitteesta lähtien. Vakituinen osoite Suomessa, oma puhelinnumero sekä suomalainen pankkitili ovat edellytyksiä silloin, kun haetaan lainaa Suomessa. Hakemuksen yhteydessä tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Tuossa yhteydessä luotonantaja myös tarkistaa luottotiedot ja päättää sen, päätyykö se tekemään tarjouksen. Kun sitten olet saanut kaikki tarjoukset, tulee sinun käydä ne läpi huolellisesti. Tutustu tarjouksen maksuehtoihin ja kokonaiskustannuksiin. Asuntolaina luottotiedottomalle ei vielä ole edullinen, jos sen korko vaikuttaa matalalta. Lainan kokonaiskustannukset ratkaisevat. Asuntolaina luottotiedottomalle on yleensä korkotasoltaan korkeampi kuin sellainen laina, jota myönnettäisiin puhtaat luottotiedot omistavalle henkilölle. Hieman korkeampia korkoja ei siis kannata säikähtää, sillä se on yleinen käytäntö. Hae siis asuntolaina luottotiedottomalle meiltä ja toteuta unelmasi!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.