Siirry suoraan sisältöön

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla mahdollisesti monta pientä tai vähän suurempaa lainaa? Joudutko maksamaan jokaisesta korkoja ja muita kuukausittaisia kuluja? Ne nousevat äkkiä suurisi ja nostavat kuukausittain maksettua kokonaissummaa. Onneksi sinulla on kuitenkin mahdollisuus yhdistää lainat ja muuttaa ne yhdeksi kokonaiseksi lainaksi. Käytännössä se tapahtuu siten, että kun saat uuden lainan, edelliset lainat maksetaan pois. Tällöin sinulle jää voimaan vain tuo yksi uusi laina, jonka ehdot ovat aina paremmat kuin monessa eri lainassa. Sinun ei myöskään tarvitse muistaa useita eri eräpäiviä, sillä uuden lainan kanssa sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä. Pystyt myös suunnittelemaan talouttasi paremmin, kun sinulla on tiedossa selkeästi se, paljonko lyhennät lainaasi missäkin kuussa. Taloutesi kiittää, kun sinulle jää enemmän käyttövaraa kuin aikaisemmin. Jos siis haluat lopettaa useiden lainojen maksamisen, yhdistä velat jo vaikka heti tänään. Yhdistelylaina on se, jonka sinä tarvitset. Sellaista voit tietenkin hakea suoraan netistä meidän palvelustamme.

Yhdistä lainat 2024


1000 – 60 000€
4,41 – 20%
1 – 15 vuotta

100 – 60 000€
4.19 – 20 %
1 – 20 vuotta

100 – 60 000 €
4.19 – 20 %
1 – 15 vuotta
lainojen yhdistäminen

Näin haet yhdistelylainaa – muutamalla pienellä askeleella saat monia tarjouksia

Yhdistelylainaa on todella kätevää hakea. Täytä vain hakemus meidän palvelussamme. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, mutta tuolla muutaman minuutin työllä sinä voit säästää jopa satoja euroja kuussa. Ensin sinun täytyy tietää, paljonko nykyisten lainojesi kokonaissumma on. Sen saat helposti tietoosi, kun lasket kaikkien lainojen jäljellä olevat maksettavat summat yhteen. Tuosta tulee se rahasumma, jota sinä lähdet hakemaan. Hakemuksessa kysytään myös toivomaasi laina-aikaa. Laina-aikaa muuttamalla saat tietoosi sen, kuinka suuri kuukausittainen maksuerä tulee olemaan. Pidä huoli siitä, että kuukausittaiset kulut eivät koskaan nouse liian suuriksi. Liian suuri kuluerä voi tarkoittaa sitä, että sinun taloutesi ei joudu liian tiukalle. Hakemuksessa kysytään myös sinun henkilötietojasi sekä joitakin muita tietoja. Lainaa hakiessasi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, oma henkilökohtainen puhelinnumero sekä pankkitili, joka on sinun nimissäsi. Koska luotonantajat tekevät myös luottotietojen (jos ei lainaa ilman luottotietoa) tarkastuksen, tulee luottotietojesi olla puhtaat, jotta sinulle voidaan tarjota lainaa. Lainahakemuksessa ilmoitetaan myös omat tulot, työsuhteen muoto kuin mahdollinen omaisuus sekä jo olemassa olevat velat. Kun kyseessä on lainojen yhdistäminen, eivät aikaisemmat velat vaikuta lainatarjouksiin kovin paljoa. Toki jos lainoja on useita ja summat ovat suuria, myös uusi haettava lainasumma on suuri. Tuolloin kaikki luotonantajat eivät välttämättä pysty antamaan tarjousta. Kun lainojen yhdistely on aloitettu lähettämällä hakemus, on aika jäädä odottamaan tarjouksia. Odota rauhassa kaikkien luotonantajien lainatarjoukset, jotta voit löytää varmasti sen omaan talouteesi parhaiten sopivan.

Kun yhdistät velat, ota tämä huomioon

Kun haluat yhdistää velat, haluat tietysti säästää rahaa. Sen vuoksi lainan kokonaissumma on se, joka ratkaisee. Pelkästään lainan korko ei kerro kaikkea. Alhaisimmalla korolla varustettu laina ei aina ole se paras ja halvin. Lainojen yhdistäminen tehdään siksi, että halutaan päästä eroon monista eri lainoista ja muuttaa ne yhdeksi. Sen vuoksi onkin tärkeää, että Laina tulee loppujen lopuksi edullisemmaksi kuin useat eri lainat. Lainojen yhdistely tulee kannattavaksi, kun tarkistat ensin kustakin tarjouksesta, kuinka paljon maksat lainaa kaikkine kuluineen. Korkojen lisäksi lainoissa on nimittäin erinäisiä kuluja, jotka nostavat lainasummaa. Jotkut luotonantajista perivät avausmaksun, kun taas toisilla sellaista ei ole. Vaikka avausmaksu maksetaankin vain kerran, sillä voi olla merkitystä lainan kokonaissumman kannalta. Kun yhdistät lainat, haluat päästä helpommalla ja säästää selvää rahaa. Pidä siis se mielessä yhdistelylainaa ottaessasi. Meidän kauttamme saat helposti monien luotettavien luotonantajien lainatarjoukset, joita pääset sitten vertailemaan!