Siirry suoraan sisältöön

Pienlaina yllättäviin tai suunniteltuihin menoihin

Lainan tarpeita on erilaisia ja sen vuoksi onkin hyvä, että on olemassa monia pankkeja ja rahoituslaitoksia erilaisiin tarpeisiin. Ne pystyvät tarjoamaan lainaa eri tarkoituksiin ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille. Jos sinulla on tarve pienlainalle, olet tullut ihan oikeaan paikkaan. Pienlaina sopii erinomaisesti vaikka kodin remontointiin ja kodinkoneiden uusimiseen, matkusteluun, auton tai moottoripyörän ostamiseen kuin myös vanhojen lainojen takaisin maksamiseen. Pienlainalla on siis monia käyttökohteita eivätkä pankit ja rahoituslaitokset vaadi tietää, mihin tarkoitukseen laina on tulossa. Pynta.fi pystyy yhdistämään sinut niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, jotka tarjoavat parasta mahdollista pienlainaa. Pienlaina tarkoittaa yleensä kohtalaisen maltillista lainaa. Pienlainasta puhuttaessa voidaan tarkoittaa niin sanottuja pikavippejä, jotka ovat vain muutaman sadan euron suuruisia. Pienlaina voi kuitenkin olla myös esimerkiksi autolaina tai remonttilaina. Käytännössä katsoen pienlainalle ei ole eritelty mitään tiettyä summaa, mihin asti laina olisi pienlaina. Jotkut pankeista ja rahoituslaitoksista tarjoavat pienlainaa aina muutamiin tuhansiin euroihin, kun taas toiset tarjoavat jopa kymmeniä tuhansia euroja. Kun sinä haet pienlainaa meidän kauttamme, saat tarjouksia lukuisilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit varmistua siitä, että sinä löydät sieltä joukosta taatusti itsellesi sopivimman lainan.

Pienlaina 2024


100 – 2000€
19.9 – 29.6%
3 – 36 kuukautta

100 – 60 000€
4.19 – 20 %
1 – 20 vuotta

100 – 60 000 €
4.19 – 20 %
1 – 15 vuotta

100 – 60 000€
4 – 20 %
1 – 15 vuotta

1000 – 60 000€
4,41 – 20%
1 – 15 vuotta
pienlaina

Hae pienlaina meidän kauttamme

Kun haluat hakea pienlainaa Pynta.fi:n avulla, sinun on täytettävä lainahakemus. Se onnistuu helposti ja nopeasti verkossa. Lainahakemusta varten sinun tarvitsee ilmoittaa henkilötietosi, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jotta voisit hakea lainaa, sinulla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtainen suomalainen puhelinnumero, suomalainen henkilötunnus sekä suomalaisen pankin pankkitili. Hakemusta täytettäessä sinun täytyy määrittää, kuinka suurta lainaa olet hakemassa ja missä ajassa haluat maksaa sen takaisin. Mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä vähemmän kuluja siinä tietysti on. Hakemus viimeistellään ja lähetetään omilla verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla. Näin pienlaina voi olla käsissäsi jo samana päivänä, sillä yleensä ottaen luotonantajat antavat omat tarjouksensa todella nopealla aikataululla. Kun tunnistaudut omilla verkkopankkitunnuksillasi, on luotonantajien helppo selvittää myös sinun luottotietosi. Lainan hakeminen edellyttää nimittäin yleensä puhtaita luottotietoja. Toki poikkeuksiakin on. Jos sinulla siis on maksuhäiriömerkintöjä, voit silti lähettää lainatarjouksen. Meidän kauttamme sinun on nimittäin mahdollista saada pienlaina myös ilman puhtaita luottotietoja. Lähetä siis hakemus tänään ja katso, millaisia tarjouksia sinä saat!

Valitse itsellesi edullisin pienlaina

Vaikka pienlaina ei aina ole määrällisesti suuri, on pankkien ja rahoituslaitosten välillä merkittäviä eroja. Nämä erot tulemaan näkyviin lainan kustannuksista puhuttaessa. Sinun kannattaa siis tutustua tarjouksiin ja käydä läpi erityisesti lainan kokonaiskustannukset. Pienlaina voi tulla kalliiksi, jos lainassa on niin avausmaksua kuin korkeita kuukausimaksujakin. Monesti luotonhakijat kiinnittävät huomiota ainoastaan viitekorkoon, joka ei vielä kerro kaikkea. Toki on hyvä, jos lainan korko on alhainen. Lue kuitenkin lainatarjousta pidemmälle, jotta saat käsityksen kokonaiskustannuksista. Niihin on siis laskettu aivan kaikki ne kulut, joita lainasta syntyy. Sinun on hyvä selvittää myös sitä, miten paljon takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaismäärään. Jos sinun on mahdollista maksaa pienlaina takaisin nopeammalla aikataululla, se kannattaa aina. Näin et joudu maksamaan yhtään ylimääräisiä korkoja. Toisaalta jos taas haluat mieluummin hieman joustoa talouteesi, kannattaa kuukausierät pitää silloin kohtalaisen maltillisina. Kiinnitä siis huomiota tarjouksen kokonaisuuteen ja valitse sieltä paras paketti. Pienlaina on haettavissa helposti vain muutamassa minuutissa Pynta.fi:stä. Jos sinullakin on tarve, ota pienlaina meidän kauttamme. Voimme taata, että tulet olemaan erittäin tyytyväinen!

PienlainaAlin korko
VIPPI19,9%

UKK

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on nimensä mukaisesti pienehkö laina, jonka voi saada monilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Pienlainoja voi hakea meidän palvelumme kautta. Se tapahtuu helposti täyttämällä hakemuksen ja lähettämällä sen. Lähettämisen jälkeen voit vain jäädä odottelemaan saamiasi lainatarjouksia.

Kuka voi hakea pienlainaa?

Pienlainaa voivat hakea kaikki ne henkilöt, jotka voivat hakea mitä tahansa lainaa. Vaatimuksina ovat siis täysi-ikäisyys, vakituinen asuinpaikka Suomessa, henkilökohtainen puhelinnumero ja pankkitili sekä puhtaat luottotiedot.

Mihin tarkoitukseen pienlainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea esimerkiksi ajoneuvon hankkimiseen, remonttiin, matkusteluun, aikaisempien lainojen takaisinmaksuun, kodin hankintoihin tai vaikka laskujen maksamiseen. Kohteita on siis monia. Lainaa kannattaa aina hakea todellisen tarpeen mukaan.