Siirry suoraan sisältöön

Pikavippi

Pikavippi on nimensä mukaisesti sellainen laina, jonka saa todella nopeasti. Lainan hakemisessa ei kuulu kauaakaan ja parhaimmillaan pikavipin voi saada tililleen jo muutamien minuuttien päästä lainahakemuksen lähettämisestä ja lainatarjouksen hyväksymisestä. Vippi tunnetaan yleensä lainana, joka on kohtalaisen pieni. Useimmiten se on vain joidenkin satojen eurojen suuruinen. Jos tarvitset siis nopeasti lainaa johonkin pienempään tarkoitukseen, on vippi loistava vaihtoehto. Pikavippi heti tilille mahdollistaa sen, että sinä pääset hoitamaan hankinnat välittömästi.

Pikavippi nimenä tarkoittaa kaikkia helposti saatavia pieniä lainoja. Vipille on monta muutakin nimitystä. Se voidaan tuntea myös nimillä pikalaina tai pikaluotto ja myös joustoluotosta voidaan puhua, kun puhutaan pikavipistä. Monet eri rahoitusyhtiöt tarjoavat vippejä. Kun haet pikavippiä meidän kauttamme suoraan netistä, saat useita loistavia tarjouksia, joiden joukosta voit löytää sen itsellesi sopivimman. Sinun kannattaa kuitenkin tehdä vertailua, sillä myös pikavippien kohdalla erot rahoituslaitoksittain voivat olla merkittävän suuret. Älä siis koskaan tartu ensimmäiseen lainatarjoukseen, vaan tutki tarjouksia tarkkaan ja tee valintasi huolella. Monet luotonantajista mainostavat, että pikavippi heti tilille. Näin se toki onkin monen luotonantajan kohdalla, mutta kannattaa tutkia myös ne tarjoukset, joissa rahojen toimittamiseen voi mennä hieman pidempi aika. Toisaalta jos rahoilla on kova kiire, pikavippi heti tilille voi olla se ainoa vaihtoehto. Onneksi luotonantajia on siis moneen lähtöön.

Pikavippi 2024


100 – 60 000€
4.19 – 20 %
1 – 20 vuotta

100 – 60 000€
4 – 20 %
1 – 15 vuotta

1000 – 60 000€
4,41 – 20%
1 – 15 vuotta

2000 – 60 000€
4 – 20%
1 – 15 vuotta
pikavippi

Minkä suuruisia pikavippejä voi hakea netistä?

Pikavippi tunnetaan sellaisena lainana, jota on helppo hakea ja myös kohtalaisen helppo saada. Pikavippien kohdalla ei ole samanlaisia ehtoja kuin suurempien lainojen kohdalla. Yleensä esimerkiksi tulotietoja ei tarkasteta eikä välttämättä edes vakituista työsuhdetta tai vakituisia tuloja vaadita. Se johtuu siitä, että pikavippien kohdalla lainasummat ovat sen verran pieniä, joten niiden kohdalla rahoituslaitoksilta ei myöskään ole kovin suurta riskiä menettää rahansa. Yksi mikä myös pikavippien kohdalla tehdään, on luottotietojen tarkastus. Se tehdään Suomessa käytännössä kaikkien lainojen, luottojen ja vippien kohdalla. Jos sinun luottotietosi ovat kunnossa, saat aivan varmasti pikavipin kohtalaisen helposti. Minkä suuruisia lainasummia pikavippifirmat sitten tarjoavatkaan? Useimmiten pikavipit ovat muutaman sadan euron suuruisia. Joskus tilanne voi kuitenkin olla se, että lainaa tarvitsee vain joitakin kymmeniä euroja. Sekin onnistuu, sillä monet pikavippifirmoista antavat mahdollisuuden hakea vaikkapa 50 euron suuruista pikavippiä. Suurimmillaan pikavipit jäävät yleensä aina alle tuhanteen euroon. Niitä ei siis ole tarkoitettu suurten menojen kattamiseen, vaan sellaisia menoja varten ovat aivan muut lainamuodot.

Hae pikavippi heti tilille meiltä

Kun haet vippiä meidän kauttamme, voit varmistua siitä, että saat tarjouksen kaikilta luotetuilta rahoitusyhtiöiltä. Voit myös tehdä vertailua, sillä kun laitat kaikki lainatarjoukset vierekkäin, selviää sinulle helposti se, mikä niistä on se kaikkein edullisin. Edullisin ei välttämättä tarkoita koroiltaan tai kuluiltaan alhaisinta lainaa. Joillekin edullisuus voi merkitä sitä, että lainaa voi maksaa takaisin vaikka yhden ylimääräisen kuukauden. Tällöin oma talous ei joudu niin tiukille, sillä kuukausittain maksettavaksi jää pienempi summa. Kun haet vippiä meiltä, tulee sinun tietää, kuinka paljon lainaa tarvitset. Voit tehdä hakemuksen lainasumman perusteella. Me osaamme määrittää sen, mitkä luotonantajat pystyvät vastaamaan parhaiten sinun tarpeisiisi. Täytyy huomioida, että jotkut rahoitusyhtiöitä myöntävät vain suurempia lainoja, joten aivan pienet summat eivät kuulu niiden palveluihin. Meidän kauttamme sinun on myös helppo hyväksyä haluamasi lainatarjous. Säästät siis niin aikaa kuin rahaakin, kun annat meidän tehdä työn puolestasi. Hakemalla vippiä meidän kauttamme, joudut käyttämään ainoastaan muutaman minuutin omaa aikaasi hakemuksen täyttämiseen. Sen jälkeen tehtäväksesi jää valita sopiva luotonantaja ja pian rahat jo ovatkin tililläsi. Lainan hakeminen ei voi olla enää tämän helpompaa, joten jos et ole vielä kokeillut, niin tule nyt kokeilemaan palveluamme. Olemme varmoja siitä, että ilahdut, kun huomaat lainan hakemisen helppouden ja nopeuden!

UKK

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopeasti haettava ja nopealla aikataululla maksettava luotto. Pikavippiä käytetään yleensä äkilliseen rahantarpeeseen ja se myös maksetaan takaisin nopeasti. Sitä voi hakea meidän kauttamme.

Minkä suuruisia pikavippejä voi hakea?

Pikavipit ovat yleensä pieniä lainoja. Pikavippiä voi hakea pienimmillään vain 100 euroa. Suurimmillaan pikavipit voivat olla joidenkin tuhansien eurojen suuruisia. Toki tämä kaikki vaihtelee luotonantajan mukaan ja luotonantajissa voi olla paljonkin eroja.

Saako pikavipin heti tililleen?

Pikavippi maksetaan useimmiten välittömästi hakijan tilille. Sen myöntäminen ei vaadi palkkatietojen tai muiden dokumenttien lähettämistä. Se johtuu juuri siitä, että pikavipit ovat suuruudeltaan kohtalaisen pieniä.

Kuka voi saada pikavipin?

Pikavipin voivat saada kaikki ne täysi-ikäiset henkilöt, jotka täyttävät kunkin luotonantajan ehdot. Joskus 18 vuoden ikä riittää, mutta toisinaan luotonantajat voivat vaatia hakijan olevan jopa 23-vuotias. Pikavipin saamiseksi vaaditaan myös vakituinen osoite Suomessa, oma puhelinnumero ja henkilökohtainen pankkitili.