Siirry suoraan sisältöön

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet ja takaajat ovat osa lainamaailmaa. Jokainen on varmasti kuullut puhuttavan siitä, että lainaa varten tarvitaan vakuuksia tai takaaja. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä, että lainaa hakevalla tulee olla käteistä rahaa tai omaisuutta, jota voidaan käyttää vakuutena. Takaaja taas on toinen henkilö, joka pystyy takaamaan lainan. Joissakin tilanteissa voidaan käyttää sekä vakuuksia että takaajaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jättää lainan hakemista sikseen, vaikka sinulla ei olisikaan antaa vakuuksia lainalle. Me voimme nimittäin auttaa. Oletko sinäkin siis etsimässä lainaa ilman vakuuksia? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Pynta.fi auttaa sinua kilpailuttamaan lainat. Meidän kauttamme voit hakea lainaa useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta vain muutamassa minuutissa ja yhdellä lainahakemuksella. Säästät siis selvästi omaa aikaasi. Kaikilla meistä ei ole tarjota vakuuksia tai takaajia lainaa vastaan. On kuitenkin hyvä tietää, että sinun on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, on lainalle yleensä asetettu jokin yläraja. Kovin suuria lainasummia, kuten esimerkiksi asuntolainaa, ei yleensä voi hakea ilman vakuuksia. Poikkeuksena ovat tietysti tilanteet, joissa sinulla on niin paljon käsirahaa, että se riittää pankille tai rahoituslaitokselle näyttämään toteen sen, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Jos lainan tarpeesi on kuitenkin kohtalainen tai pieni, pystyt varmasti saamaan lainaa ilman vakuuksia. Suurin osa pieniä ja keskisuuria kulutusluottoa myöntävistä firmoista eivät edes vaadi vakuuksia lainan myöntämisen ehtona. Voit siis saada lainaa ilman vakuuksia helposti. Pohdi vain, millainen lainasumma sopisi sinun tarpeisiisi ja lähde tekemään hakemusta. Siinäkään ei mene kuin muutama minuutti.

Lainaa ilman vakuuksia 2024


1000 – 60 000€
4,41 – 20%
1 – 15 vuotta

100 – 60 000€
4.19 – 20 %
1 – 20 vuotta

100 – 60 000€
4 – 20 %
1 – 15 vuotta

100 – 60 000 €
4.19 – 20 %
1 – 15 vuotta
lainaa ilman vakuuksia

Näin haet lainaa ilman vakuuksia meiltä

Kun olet hakemassa lainaa ilman vakuuksia, yllätyt taatusti siitä, miten kätevästi se käykään. Pynta.fi on tehnyt lainan hakemisen todella helpoksi ja nopeaksi. Sinä voit hakea lainaa vain muutamassa minuutissa. On tärkeää, että olet miettinyt etukäteen lainan suuruuden sekä takaisinmaksuajan. Takaisinmaksuaika vaikuttaa tietenkin siihen, mitkä lainan kokonaiskustannukset tulevat olemaan. Sinun kannattaakin miettiä, haluatko mieluummin maksaa suurempaa kuukausierää ja siten lainaa nopeammin takaisin, vai maksatko mieluummin vähemmän kerrallaan mutta hieman enemmän. Sinun kannattaa valita sellainen ratkaisu, joka sopii parhaiten juuri sinun omaan talouteesi. Meidän kauttamme haettaessa lainahakemuksessa kysytään hakijan henkilötiedot. Jotta voit hakea lainaa suomalaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, on sinulla oltava suomalainen henkilötunnus, vakinainen osoite Suomessa, puhelinnumero sekä pankkitili. Tunnistaudut omien verkkopankkitunnusten kautta, joten nekin tarvitaan lainan hakemiseksi. Kun sitten lähetät lainahakemuksen, voit odottaa saavasi useita lainatarjouksia hyvin nopealla aikataululla. Suurin osa lainatarjouksista tulee jo samana päivänä, mutta sinun kannattaa odottaa myös vähintään seuraavaan päivään, jotta kaikki pankit ja rahoituslaitokset ehtivät varmasti antaa tarjouksen sinulle. Tutustu lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valitse sieltä joukosta itsellesi kaikkein parhaiten sopiva. Saat lainaa ilman vakuuksia meidän kauttamme!

Lainaa ilman vakuuksia – kuinka tunnistaa edullisin laina?

Edullisin laina ei aina ole se, jossa on alhaisin korko. Pelkkä nimelliskorko ei nimittäin vielä kerro lainasta oikeastaan mitään. Sen sijaan on syytä kiinnittää huomiota lainan kokonaiskustannuksiin. Kokonaiskustannuksiin lasketaan kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset, joihin kuuluvat koron lisäksi lainan kustannuksiin. Monesti lainassa on yhden kerran maksettava avausmaksu, jonka suuruus voi vaihdella huomattavasti eri pankeista ja rahoituslaitoksista riippuen. Lisäksi lainassa on myös kuukausittaisia kustannuksia. Yleensä kuukausimaksut eivät kohoa moneen euroon, mutta poikkeuksiakin voi olla. Ota huomioon myös se, että lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan edullisuuteen. On selvää, että mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä edullisemmaksi se tulee. Varsinkin kun haetaan lainaa ilman vakuuksia, voivat kustannukset nousta, jos lainaa maksetaan takaisin hitaalla aikataululla. Jos sinun on mahdollista maksaa suurempia kuukausieriä ja siten saada laina maksettua takaisin nopeammin, kannattaa niin tehdä. Toisaalta monetkaan kuluttajat eivät halua vetää talouttaan liian tiukalle. Tällöin lainalle valitaan pienempi kuukausierä, jolloin takaisinmaksuaika on pidempi. Sinun tuleekin miettiä, millainen on oma taloudellinen tilanteesi ja pystyisitkö kenties kiristämään vyötä siten, että saisit maksettua lainan takaisin nopeammalla aikataululla. Monesti lainaa ilman vakuuksia saatetaan myöntää helpommin, mikäli takaisinmaksuaika ei veny turhan pitkäksi. Tule hakemaan lainaa ilman vakuuksia ja valitse paras saamiesi tarjouksien joukosta. Meiltä Pynta.fi:stä löydät takuulla sinun tarpeitasi vastaavan lainan, joten hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään!

UKK

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Tänä päivänä monet luotonantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Jos haettava lainasumma ei ole kovin suuri, ei vakuuksia yleensä vaadita. Hakijan ei välttämättä tarvitse myöskään lähettää omia tulotietojaan tai muitakaan dokumentteja.

Kuinka haen lainaa ilman vakuuksia?

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia meidän kauttamme. Valitse vain tarvitsemasi lainasumma ja haluttu takaisinmaksuaika. Saat tarjoukset monilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kun olet saanut tarjoukset, käy ne rauhassa läpi. Voit valita joukosta itsellesi mieluisimman.

Kuinka suuri vakuudeton laina voi olla?

Vakuudeton laina voi olla jopa useita kymmeniä tuhansia euroja. Tämä riippuu tietysti luotonantajasta ja siitä, kuinka suurta lainaa hakijalle tarjotaan. Ei voi siis antaa suoraa vastausta siihen, kuinka suuri vakuudeton laina voi olla.