Siirry suoraan sisältöön

Lainaa ilman luottotietoja

Onko se täysin mahdotonta?

Voiko luottotietonsa menettänyt henkilö hakea ja saada lainaa? Monien rahoituslaitosten ja pankkien kohdalla vastaus on ei, mutta on olemassa kuitenkin myös sellaisia luotonantajia, jotka antavat lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Luottotiedot voi menettää monista eri syistä ja useat luotonantajat pystyvätkin hahmottamaan ihmisen taloudellisen tilanteen, vaikka luottotiedot olisikin menetetty. Jos luottotietojen menetyksestä on kulunut jo aikaa ja velat on mahdollisti maksettu takaisin, ovat pankit ja rahoituslaitokset silloin halukkaampia myöntämään hakijalle lainaa.

Lainaa ilman luottotietoja 2024


1 – 4000 €
8.50 – 19.97%
3 – 54 kk

2000 – 60 000€
4 – 20%
1 – 15 vuotta

100 – 60 000€
4 – 20 %
1 – 15 vuotta

100 – 60 000€
4.19 – 20 %
1 – 20 vuotta

1000 – 60 000€
4,41 – 20%
1 – 15 vuotta
Lainaa ilman luottotietoja

Lainan saamismahdollisuudet huolimatta luottotietoihin liittyvistä ongelmista

Sinun on kuitenkin mahdollista hakea lainaa myös silloin, jos sinulla on tälläkin hetkellä maksamattomia velkoja ja olet menettänyt luottotietosi niiden vuoksi. On olemassa luotonantajia, jotka myöntävät sinulle lainaa veloistakin huolimatta. Älä siis jätä hakematta lainaa ainoastaan sen vuoksi, että kuvittelet kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten kieltäytyvän lainan myöntämisestä. Aina kannattaa yrittää. Varsinkin meidän kauttamme yrittäminen on tehty todella helpoksi eikä lainahakemuksen lähettäminen maksa mitään. Se ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan voit lähettää hakemuksen ja katsoa, mitkä luotonantajat tarjoavat sinulle lainaa ja kuinka paljon.

Mitä luottotiedot tarkoittaa ja mikä merkitys niillä on?

Luottotiedot kertovat paljon ihmisen aikaisemmasta maksukäyttäytymisestä. Jos laskut jäävät maksamatta, niistä syntyy maksuhäiriömerkintä. Luottotietojen menetys voi johtua hyvin monesta syystä. Aina tuo syy ei välttämättä ole huolimattomuus, vaan myös esimerkiksi yllättävä työttömyys tai sairastuminen voi aiheuttaa sen, että luottotiedot menevät. Luottotietojen menetyksestä on paljon haittaa arkielämässä. Jos ihmisellä ei ole luottotietoja, on hänen hankala saada esimerkiksi lainaa, vuokra-asuntoa, puhelinliittymää tai vaikka vakuutusta. Monesti se on jopa mahdotonta. Luottotietojen menettäminen ei kuitenkaan ole lopullista, vaan luottotiedot palautuvat nykyään hyvinkin nopeasti velkojen maksamisen jälkeen. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai vaikka useampiakin, ei se kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että et pystyisi hakemaan lainaa. Me täällä autamme sinua parhaamme mukaan, jotta sinäkin pystyisit elämään täysin normaalia elämää luottotietojen menetyksestä huolimatta. Lue siis lisää ja hae rohkeasti lainaa meidän kauttamme.

Luottotiedoton voi hakea lainaa meidän kauttamme

Vaikka sinulla olisikin merkintöjä luottotiedoissa, voit hakea lainaa meidän kauttamme. Sinun kannattaa kuitenkin varautua siihen, että et todennäköisesti tule saamaan vakuudetonta lainaa. Voit kuitenkin hakea vakuudellista lainaa. Vakuus tarkoittaa siis sitä, että sinä tarjoat joko omaasi tai toisen henkilön omaisuutta lainan vakuudeksi. Monet luotonantajat hyväksyvät myös takaajan. Takaaja on luonnollinen henkilö, joka pystyy takaamaan lainan. Jos lainanhakija ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, on takaaja tuolloin vastuussa lainasta. Myös luottotiedottoman hakijan on siis mahdollista saada lainaa. Se vaatii yleensä enemmän, mutta osa rahoituslaitoksista katsoo hakijan kokonaistilannetta. Jos hakijan maksukäyttäytyminen on muuttunut luottotietomerkinnän saamisen jälkeen, on se jo hyvä merkki siitä, että hakija pystyy huolehtimaan velan takaisin maksamisesta. On hyvä muistaa, että vuoden 2022 lopussa voimaan tulleen lain mukaan luottotiedot saa palautettua nykyään todella nopeasti. Kun velan maksaa, saa luottotietonsa takaisin jo kuukaudessa sen jälkeen. Tuo uusi laki on helpottanut monien kuluttajien elämää todella merkittävästi, sillä aikaisemmin maksuhäiriömerkinnän kanssa joutui elämään useiden vuosien ajan, vaikka velat olikin maksettu. Kun velat on maksettu ja maksuhäiriömerkintä poistuu nopeasti sen jälkeen, voi hakija hakea taas lainaakin aivan normaaliin tapaan. Jos kuitenkin tarvitset apua esimerkiksi juuri velkojen maksuun, voit hakea lainaa ilman luottotietoja. Helpoiten voi tietenkin saada pienen lainan, joten jos tarpeesi ei ole kovin suuri, ovat lainansaantimahdollisuudet ihan hyvät. Älä muutenkaan koskaan hae suurempaa lainaa kuin mitä oikeasti tarvitset. Näin taloutesi pysyy aina hyvässä tasapainossa. Tule siis hakemaan lainaa ja tee se meidän avullamme!

Lainapalvelu

  1. Myloan24
  2. AXO
  3. Sortter
  4. Zmarta

Lainaa ilman luottotietoja – kuinka sitä haetaan?

Lainan hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta kuluttajat eivät joutuisi tuskailemaan monimutkaisten lainahakemusten kanssa. Kun haet lainaa meidän kauttamme, sinun ei tarvitse murehtia lainatarjousten vertailun vaikeutta. Kun lähetät yhden lainahakemuksen, saat tarjoukset useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Täytä lainahakemukseen vain se, kuinka paljon lainaa olet hakemassa, ja sen lisäksi omat henkilötietosi. Sinun täytyy myös tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillasi. Hakemista varten sinulla tulee olla vakituinen asuinpaikka Suomessa, henkilökohtainen puhelinnumero sekä pankkitili ja suomalainen henkilötunnus. Kun nämä kriteerit täyttyvät, pystyt hakemaan lainaa vaikka heti. Voit siis saada lainaa ilman luottotietoja todella nopeasti, jotta pääset toteuttamaan omia unelmiasi tai vaikka maksamaan jo olemassa olevat lainat pois. Rahoituslaitokset ja pankit antavat omat tarjouksensa yleensä todella nopeasti. Monesti tarjoukset saa jo saman päivän aikana. Kun olet saanut kaikki tarjoukset, on aika tehdä vertailua. Kun puhutaan luottotiedottomalle myönnetyistä lainoista, voi niissä joskus olla paljonkin eroja. Sinun kannattaa siis pohtia, mikä tarjouksista on itsellesi paras. Älä koskaan ota lainaa hätiköiden, sillä kyseessä on kuitenkin suuri ja tärkeä päätös.

Millainen on paras ja edullisin laina?

Ei ole väliä, haetko lainaa ilman luottotietoja tai luottotietojen ollessa kunnossa. Rahoituslaitokset ja pankit asettavat aina tiettyjä ehtoja lainan myöntämiselle. Kun rahoituslaitokset ja pankit antavat tarjouksensa, niissä on monesti eroja ehtojen suhteen. Kun mietitään lainan edullisuutta, ei silloin tule kiinnittää huomiota pelkkään viitekorkoon. Kaikista tärkeintä on kääntää katse todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko on se, joka kertoo kaiken lainan kuluista. Siihen on laskettu niin viitekorko kuin kaikki lainasta koituvat kustannukset, kuten esimerkiksi kuukausittaiset kulut ja avausmaksu. Toki kaikissa lainoissa ei ole avausmaksua, joten jo sen avulla voi säästää hieman rahaa. Todellinen vuosikorko kertoo siis sen, paljonko joutuu maksamaan takaisin kaikkien kulujen jälkeen. Kulujen lisäksi on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota myös muihin seikkoihin, jotka tekevät lainasta edullisen. Kuten todettua, lainan ehdoissa on eroja. Jotkut luotonantajat ovat tiukempia esimerkiksi lainan maksuvapaiden kuukausien suhteen. Toiset taas myöntävät jopa kaksi maksuvapaata kuukautta jokaista vuotta kohti. Jos uskot tarvitsevasi maksuvapaita kuukausia, kannattaa silloin valita joustava luotonantaja, joka mahdollistaa niiden käyttämisen. Lainan ottaminen vaatii siis monenlaista pohdintaa. Koskaan ei kannata valita ensimmäistä saamaansa lainatarjousta, sillä se ei välttämättä ole paras. Käytä siis hieman aikaa ja näe vaivaa parhaan tarjouksen löytämiseksi.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.