Siirry suoraan sisältöön

Käyttöehdot

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt noudattavasi ja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin. Nämä käyttöehdot koskevat pääsyäsi ja sivustomme käyttöä, mukaan lukien kaikki Pynta.fi:n kautta tarjottavat sisällöt, toiminnot ja palvelut. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen verkkosivustomme käyttämistä. Käyttämällä tai pääsemällä sivustollemme hyväksyt nämä ehdot. Jos et hyväksy näiden ehtojen mitään osaa, sinun on välittömästi lopetettava sivuston käyttö.


Yhteenveto

Tervetuloa Pynta.fi:hin! Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt noudattavasi ja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin. Nämä käyttöehdot koskevat pääsyäsi ja sivustomme käyttöä, mukaan lukien kaikki Pynta.fi:n kautta tarjottavat sisällöt, toiminnot ja palvelut. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen verkkosivustomme käyttämistä.

Määritelmä

Näissä käyttöehdoissa ”Pynta.fi”, ”me”, ”meitä” ja ”meidän” viittaavat Pynta.fi-verkkosivustoa omistavaan ja hallinnoivaan yhtiöön. ”Sinä” ja ”sinun” viittaavat mihin tahansa yksityishenkilöön, yritykseen tai oikeushenkilöön, joka käyttää tai pääsee sivustollemme. Käyttämällä Pynta.fi: tä hyväksyt sitoutuvansa näihin ehtoihin, jotka koskevat sivustomme käyttöä, mukaan lukien kolmansien osapuolten tarjoamat liitännäispalvelut tai sisällöt.

Hyväksyntä

Pysymällä Pynta.fi-verkkosivustolla ja käyttämällä sen palveluita tunnustat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyväsi nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy näiden ehtojen mitään osaa, sinun on välittömästi lopetettava sivuston käyttö.

Yleiset käyttöehdot yhteistyökumppanisivustolle

Oikeutus: Jotta voit käyttää verkkosivustoamme ja palveluitamme, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava oikeudellinen kapasiteetti solmia sitova sopimus. Käyttämällä Pynta.fi: tä edustat, että täytät nämä vaatimukset.

Yhteistyökumppanin ilmoitus: Pynta.fi on yhteistyökumppanisivusto, mikä tarkoittaa, että saatamme ansaita palkkioita kelpuuttavista ostoksista, jotka on tehty sivustollamme olevien linkkien kautta. Suhteemme yhteistyössä oleviin pankkeihin ja lainanantajiin eivät vaikuta sisältömme ja vertailujemme puolueettomuuteen.

Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet: Kaikki Pynta.fi: n sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen teksti, kuvat, grafiikka, logot ja ohjelmistot, ovat Pynta.fi: n tai sen sisällöntarjoajien omaisuutta ja niitä suojaa kansainväliset tekijänoikeus- ja immateriaalioikeuslait. Et saa jäljentää, levittää tai muokata mitään sisällön osaa ilman etukäteen hankittua kirjallista suostumustamme.

Käyttäjän toiminta: Sitoudut käyttämään Pynta.fi:tä ja sen palveluita vain laillisiin tarkoituksiin ja näiden käyttöehtojen mukaisesti. Et saa käyttää verkkosivustoamme mihinkään toimintaan, joka voi vahingoittaa, estää tai muuten kielteisesti vaikuttaa sivustoon, sen käyttäjiin tai liitännäiskumppaneihimme.

Vastuuvapaus: Pynta.fi:llä annettavat tiedot ovat vain yleisiä informatiivisia tarkoituksia varten, eikä niitä pidä pitää taloudellisena, juridisena tai ammatillisena neuvona. Pyrimme tarjoamaan tarkkoja ja ajan tasalla olevia tietoja, mutta emme takaa sivustomme sisällön täydellisyyttä tai tarkkuutta. Sinun tulee aina konsultoida pätevää ammattilaista ennen taloudellisten päätösten tekemistä sivustollamme annettujen tietojen perusteella.

Vastuun rajoitus: Sovellettavan lain sallimassa laajuudessa Pynta.fi ja sen yhteistyökumppanit, toimihenkilöt, johtajat ja työntekijät eivät ole vastuussa mistään vahingoista, tappioista tai vaatimuksista, jotka johtuvat tai liittyvät verkkosivustomme tai palveluidemme käyttöön tai käyttämättömyyteen, mukaan lukien mutta ei rajoittuen suorat, epäsuorat, satunnaiset tai välilliset vahingot.

Sovellettava laki ja toimivalta: Nämä käyttöehdot ja kaikki niihin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Suomen lakien mukaisesti. Hyväksyt, että kaikki näihin ehtoihin tai verkkosivustomme käyttöön liittyvät oikeudelliset toimet tai menettelyt käsitellään Suomessa sijaitsevissa tuomioistuimissa.

Käyttöehtojen muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa omalla harkinnallamme. Ilmoitamme sinulle merkittävistä muutoksista julkaisemalla ilmoituksen verkkosivustollamme tai lähettämällä sinulle sähköpostia. Jatkamalla Pynta.fi:n käyttöä muutosten jälkeen hyväksyt muutetut ehdot.

Pääsyn päättäminen: Voimme päättää tai keskeyttää pääsysi Pynta.fi:hin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta mistä tahansa syystä, mukaan lukien näiden käyttöehtojen rikkomus. Päättämisen yhteydessä oikeutesi käyttää verkkosivustoamme päättyy välittömästi.

Tietosuojakäytäntö: Pynta.fi:n käyttö ja verkkosivustollamme antamasi henkilötiedot ovat näiden käyttöehtojen alaisia ja niihin sovelletaan tietosuojakäytäntöämme, joka sisältyy näihin käyttöehtoihin viittaamalla. Tutustu tietosuojakäytäntöömme ymmärtääksesi käytäntömme henkilötietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen suhteen.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot ja sisältö: Pynta.fi voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, tuotteille tai palveluille. Emme tue, valvo emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä. Myönnät ja hyväksyt, ettemme ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joka voi johtua tällaisen kolmannen osapuolen sisällön käytöstä tai luottamisesta siihen.

Yhteystiedot: Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita näistä käyttöehdoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected].