Siirry suoraan sisältöön

Lainaa heti tilille

Onko sinullakin pikainen tarve lainalle? Löytyykö sinulta erääntyneitä laskuja, jotka odottavat maksua, mutta pankkitilillä ei ole riittävästi katetta? Onneksi apu löytyy läheltä. Pynta.fi auttaa sinua löytämään markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Kun haet lainaa, voit saada sen tilille vaikka saman tien. Tällaiset pikalainat ovat erittäin tervetullut apu akuuttiin rahapulaan. Sinä voit käyttää hakemasi lainan mihin tahansa tarkoitukseen. Me emme kysele tarkoitusta, vaan tarjoamme ainoastaan apuamme. Pikalaina sopii monenlaisiin tarpeisiin, sillä lainaa on mahdollista saada pienistä muutaman sadan euron summista aina jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie kauaa. Sinun ei tarvitse lähettää useita hakemuksia kaikille eri luotonantajille erikseen, vaan meidän kauttamme sinä pystyt tekemään lainan hakemisesta itsellesi helppoa. Meidän kauttamme kilpailutat useita kymmeniä suosittuja pankkeja ja rahoituslaitoksia ainoastaan yhden lainahakemuksen kautta. Lue siis pidemmälle ja opi, kuinka voit hakea lainaa meidän avullamme!

lainaa heti tilille

Näin haet lainaa heti tilille

Kun olet hakemassa lainaa, sinun tulee määrittää hakemasi lainasumma. Voit myös vertailla kuluja käyttämällä lainalaskuria ja kokeilemalla eri summia eri pituisilla maksuajoilla. Mitä pidempi maksuaika on, sitä enemmän korkoja ja muita kulujakin ehtii kertyä. Itse lainahakemusta varten sinun tulee ilmoittaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja tilinumerosi. Sinulta kysytään myös työtilanteestasi, tuloistasi sekä mahdollisista aikaisemmista lainoistasi. Pienempien summien kohdalla sinun ei tarvitse lähettää palkkatositteita tai muita liitteitä. Suurten lainasummien kohdalla liitteitä saatetaan vaatia. Tietojen lisäämisen jälkeen on aika tunnistautua. Tunnistautuminen onnistuu kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen kautta rahoituslaitosten ja pankkien on mahdollista varmentaa lainanhakijan henkilöllisyys. Luotonantajat käsittelevät hakemuksesi todella nopeasti ja monesti lainatarjouksia voi odottaa saapuvaksi melkein heti. Sinun kannattaa kuitenkin malttaa odottaa, että kaikki luotonantajat ehtivät lähettää oman tarjouksensa. Näin pääset vertailemaan lainoja ja varmistumaan siitä, että löydät sieltä joukosta sen taatusti itsellesi edullisimman lainan. Kun sitten olet valintasi tehnyt, sinun tulee varmistaa haluamasi luotonantaja ja saat lainaa heti.

Kuka voi hakea lainaa Pynta.fi:n kautta?

Pynta.fi mahdollistaa lainan hakemisen kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtainen puhelinnumero ja suomalaisen pankin tili. Toki luotonantajilla on monesti muitakin ehtoja lainan myöntämiselle. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et todennäköisesti saa lainaa yhdeltäkään luotonantajalta. Voit toki silti lähettää hakemuksen ja odottaa vastauksia, mutta on enemmän kuin todennäköistä, että valitettavasti luottoa ei silloin pystytä myöntämään. Huomioi myös, että mitä isompi lainasumma on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saatat joutua hankkimaan takaajan tai vakuuksia. Yleensä takausta tai vakuuksia vaaditaan lainoille, jotka ovat useita kymmeniä tuhansia euroja. Sen sijaan joidenkin satojen tai tuhansien eurojen lainoille niitä ei varmuudella vaadita. Hae siis rohkeasti lainaa meidän kauttamme ja löydä itsellesi sopivin lainantarjoaja. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä nyt saat lainaa heti tilille netistä!

Mikä on paras laina, kun lainaa halutaan saada mahdollisimman nopeasti?

Markkinoilla on monia eri lainatuotteita. Niiden joukosta voi olla jopa vaikeaa löytää itselleen sopivinta varsinkin, jos on hakemassa lainaa ensimmäistä kertaa. Erilaisiin lainoihin kannattaa tutustua etukäteen, jotta niiden erot eivät tule aivan yllätyksenä. Jos lainaa halutaan saada tilille mahdollisimman nopeasti, on silloin syytä keskittyä niin sanotusti pikalainoihin. Pikalaina eli pikavippi voi olla pienimmillään jopa alle 100 euron laina ja suurimmillaankin se kohoaa yleensä vain joihinkin tuhansiin euroihin. Pikavippien kohdalla maksuaika on monesti lyhyt, sillä kyseessä on lyhytaikainen laina. Kulutusluotto ja joustoluotto ovat lisäksi hyviä vaihtoehtoja, kun halutaan saada lainaa heti tilille netistä. Kulutusluotto on luottotyyppi, jossa haetaan tietty määrä lainaa ja se maksetaan hakijan tilille. Joustoluotto taas on luotto, jota hakija voi nostaa luottorajaan asti haluamassaan tahdissa. Hakija voi siis käyttää joustoluottoa ikään kuin luottokortin tapaan. Se tuo nimensä mukaisesti joustoa talouteen. Hakijan tilanteesta riippuen paras luotto on sellainen, joka ottaa huomioon hakijan tilanteen ja on kaikin puolin edullisin.

Miten löytää edullisin laina?

Edullisen lainan löytäminen vaatii aina hieman työtä. Se ei ole koskaan helppoa, sillä luotonantajia on paljon ja monet luotonantajista ovat pitkälti saman tyylisiä ehtoja ja luottotyyppejä myöten. Kun saat lainatarjoukset, sinun kannattaa katsoa lainan kokonaiskustannuksia. Pelkkä viitekorko ei siis vielä kerro mitään, vaan lainaa tulee paljon muitakin kuluja. Kuluihin kuuluvat esimerkiksi kuukausittaiset maksut sekä lainan avausmaksu. Jotkut luotonantajat myöntävät lainoja ilman avausmaksua, mutta silloin kuukausikulut saattavat nousta korkeammiksi. Kun käännät katseesi lainan kokonaiskustannuksiin, saat tietää, kuinka paljon joudut maksamaan takaisin kokonaisuudessaan. Kokonaiskustannuksiin on laskettu aivan kaikki lainasta koituvat kulut. Älä siis koskaan tee lainapäätöstä hätiköiden, vaan käytä vertailuun aikaa. Vaikka sinulla olisi kiire ja haluaisit lainaa heti, voit säästää paljon näkemällä hieman enemmän vaivaa. Sen vuoksi me suosittelemme, että sinä käytät aikaa sopivan luotonantajan valitsemiseen.!